Влезни тестови за пресметување и определување на степен
Со решавање на влезните тестови имате можност да го проверите сопственото знаење за да можете правилно да го изберете степенот на кој сакате да се запишете.
Овие тестови можат да ви помогнат само преку давање на насока додека одлуката за тоа кој степен ќе го изберете сепак останува на вас.

Упатство: Издвојте 5 мин и ослободете се од гужвата околу вас. Изберете го курсот на кој сакате да се се запишете (линковите подолу). Се што ви е потребно е вашето време и интернет конекција.

Започни: